2111112659 6947842745 Συρακουσών 51, Γαλάτσι sxoliodigwn@outlook.com

 

 

Γιαννόπουλος Ηλίας
Σχολή οδηγών Γαλάτσι Αθήνα


Λίγα λόγια για τη σχολή

 

Στο Γαλάτσι, βρίσκεται η Σχολή Οδηγών του Γιαννόπουλου Ηλία όπου μπορείτε να βγάλετε δίπλωμα αυτοκινήτου ή μεγαλύτερου οχήματος, δίπλωμα μηχανής αλλά και να ανανεώσετε το ήδη υπάρχον.

Με μια σύγχρονη και φιλική προς τον μαθητή προσέγγιση, ο κος. Ηλίας δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η μάθηση γίνεται ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική. Εξοπλισμένοι με χρόνια εμπειρίας και την πιο προηγμένη τεχνολογία, η σχολή παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.
 

 

 

 

 
     
     
 
 

Η ασφάλεια και η υπευθυνότητα κατέχουν κεντρική θέση στη φιλοσοφία της σχολής. Μέσα από προσομοιώσεις και πρακτικές ασκήσεις, οι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο να οδηγούν, αλλά και να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και να αντιδρούν με ασφάλεια.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού ταξιδιού, οι μαθητές αποχωρούν από τη Σχολή Οδηγών του Γιαννόπουλου Ηλία με την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες που απαιτούνται για μια ασφαλή και επιτυχημένη οδηγική εμπειρία. Ένα ταξίδι που ξεκινά από αυτή τη σχολή και συνεχίζεται στους δρόμους!

 

Υπηρεσίες
 Ανανεώσεις
 Επεκτάσεις
 Διεκπεραιώσεις
 Μετεκπαιδεύσεις
 Μεταβιβάσεις
 Π.Ε.Ι.
ΚΤΕΟ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!